Personeel gezocht of aangeboden, vaste en tijdelijke banen in en rond Rome voor Nederlanders. Niet gevonden wat je zocht? Wacht niet te lang met nog eens te komen kijken, het is een van de meest bezochte pagina's van deze site! Of hang zelf een advertentie op het Prikbord met het formulier. Advertenties blijven max. drie maanden zichtbaar, tenzij anders gewenst door de adverteerder.
  • werk aanbod
  • werk vraag
  • stages aanbod
spacer spacer spacer spacer spacer

FIETSTOURBEGELEIDERS GEZOCHT

12/09/2014
Baja Bikes organiseert leuke fietstours in Rome en is op zoek naar Nederlanders die het leuk vinden om onze klanten op de fiets rond te leiden door de stad. Het gaat om een part-time functie bij onze lokale vestiging. Contact en meer info kan via info@bajabikes.eu.
mail: Baja Bikes
tel.: 00 34 646252199
 

AU PAIR GEZOCHT

03/09/2014
Au-pair gezocht voor dit schooljaar. Inwonend in Parioli. 4 kinderen (10-8-5-3m), mama thuis... op basis van 40u per week.
mail: Véronique de Ribaucourt
tel.: 345 3025474
 

FLEXIBILE FIETSTOCHTBEGELEIDERS GEZOCHT

26/08/2014
Bici & Baci SRL is per direct op zoek naar enthousiaste Nederlanders voor de begeleiding van onze fietstours. Vereisten: beheersing Engelse taal en enige kennis van de Italiaanse. Ook andere talen zijn zeer welkom (Frans, Spaans..) en flexibel inzetbaar. Neem contact op om eens mee te fietsen!
mail: Tessa Di Corrado
tel.: 324 6920615
 

MEDEWERKER VOOR TELEFONISCHE ASSISTENTIE GEZOCHT

28/07/2014
Amerikaans bedrijf in Rome zoekt medewerker met moedertaal Nederlands, voor telefonische assistentie aan netwerk van Europese agenten ivm basisboekhouding. Vloeiend Engels, dynamisch, en goede kennis van belangrijke applicaties zoals Word, Excel en Outlook. Eerdere ervaring in customer care / customer support wordt gewaardeerd.
mail: Irene Iacca
 

FIETSTOURBEGELEIDER (M/V) GEZOCHT

09/07/2014
TopBike Rental & Tours is per direct op zoek naar een enthousiaste fietstourbegeleider (m/v) om onze Nederlandse fietstours te begeleiden. Vereisten: flexibel inzetbaar, enige kennis van de Italiaanse taal.
mail: Florien Fennis
tel.: 333 5440595
spacer spacer spacer spacer spacer

HALF ITALIAANSE ZOEKT WERK IN ROME

25/08/2014
Mijn naam is Laura de Winter, ben op zoek naar een baan in Roma. Ben half-Italiaans dus spreek de taal vloeiend. Daarnaast spreek ik zeer goed Engels. Duits, Spaans, Frans gemiddeld. Ben op zoek naar een baan in een hotel evt. huishouding. Maar heb ook interesse in andere banen, ben overal voor in.
mail: Laura de Winter
tel.: 00 31 6 19868566

NEDERLANDER ZOEKT WERK IN ROME

18/08/2014
Nederlander zoekt werk in Rome. Met ervaring als vertaler, docent (NT2, Engels en Portugees) en in de customer service, zoek ik vanaf medio augustus/begin september een baan in Rome. Talen: NL, EN, DE, PT, FR, ES.
mail: Gerard Kuypers
tel.: 00 31 6 31158032

HBO PEDAGOGE ZOEKT OPPASADRES VOOR 'S OCHTENDS

25/07/2014
Mijn naam is Rinske, 27 jaar oud, HBO pedagoog en ik geef les op de Nederlandse school 't Kofschip. Hier werk ik parttime. Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik in de ochtenden kan oppassen (ma - vrij).
mail: Rinske Hernaamt
tel.: 366 2037874
spacer spacer spacer spacer spacer

STAGEPLAATSEN BIJ IFAD

permanent
The IFAD Internship Programme is meant for recent university graduates or students who specialise in fields of work relevant to IFAD’s mandate. Interns are fully involved in the work programme of the Division that has selected them to carry out assignments relevant to their studies under the supervision of an IFAD staff member.
info: IFAD internships

STAGE LOPEN BIJ ANDIAMO!

permanent
ANDIAMO! bestaat uit een informeel internationaal team van collega's die met veel passie en creativiteit werken in de meeting en incentive branche waarbij kwaliteit voorop staat. Ook open sollicitaties zijn welkom.
info: stages

STAGEPLAATSEN BIJ IDLO

permanent
IDLO is an intergovernmental organization that promotes legal, regulatory and institutional reform to advance economic and social development in transitional and developing countries. In our Roman office are several possibilities for internships.
info: Internships

STAGES BIJ DE BIBLIOTHEEK VAN HET KNIR

permanent
De bibliotheek van het KNIR biedt aan studenten in de geesteswetenschappen de mogelijkheid om door middel van een stage kennis te maken met het werk van een gespecialiseerde researchbibliotheek.
sollicitaties: KNIR

sTAGEPLAATSEN BIJ DE nEDERLANDSE AMBASSADE

permanent
De Beleidsafdeling van de Nederlandse Ambassade selecteert twee maal per jaar drie stagiairs voor een periode van vijf tot zes maanden (februari – juli en september – januari).
info: Ambassade