Personeel gezocht of aangeboden, vaste en tijdelijke banen in en rond Rome voor Nederlanders. Niet gevonden wat je zocht? Wacht niet te lang met nog eens te komen kijken, het is een van de meest bezochte pagina's van deze site! Of hang zelf een advertentie op het Prikbord met het formulier. Advertenties blijven max. drie maanden zichtbaar, tenzij anders gewenst door de adverteerder.
  • werk aanbod
  • werk vraag
  • stages aanbod
spacer spacer spacer spacer spacer

MEDEWERKER VOOR TELEFONISCHE ASSISTENTIE GEZOCHT

28/07/2014
Amerikaans bedrijf in Rome zoekt medewerker met moedertaal Nederlands, voor telefonische assistentie aan netwerk van Europese agenten ivm basisboekhouding. Vloeiend Engels, dynamisch, en goede kennis van belangrijke applicaties zoals Word, Excel en Outlook. Eerdere ervaring in customer care / customer support wordt gewaardeerd.
mail: Irene Iacca
 

DRINGEND NEDERLANDS/ENGELSE GIDS GEZOCHT

22/07/2014
Wij zijn dringend op zoek naar een gids voor een toer door Rome in Nederlands/Engels op 7 en 14 augustus. Ong. 2,5 uur (10.30-13.00) waarvan de helft in bus en helft te voet. Heel makkelijk en royaal betaald!
mail: Marieke Ruytenburg
tel.: 324 6238905
 

JUNIOR / SENIOR EVENT MANAGER (M/V) GEZOCHT

21/07/2014
Wij, ANDIAMO! Services, zijn per direct op zoek naar een Junior / Senior Event Manager. Ben jij woonachtig in Rome, spreek je Italiaans en heb je affiniteit met het organiseren van reizen en evenementen? Of ken je iemand die bij deze omschrijving past?
mail: Filomena Uffing
 

FIETSTOURBEGELEIDER (M/V) GEZOCHT

09/07/2014
TopBike Rental & Tours is per direct op zoek naar een enthousiaste fietstourbegeleider (m/v) om onze Nederlandse fietstours te begeleiden. Vereisten: flexibel inzetbaar, enige kennis van de Italiaanse taal.
mail: Florien Fennis
tel.: 333 5440595

LEERKRACHT BASISONDERWIJS IN ROME GEZOCHT (3 UUR P.W.)

12/06/2014
’t Kofschip, de Nederlandse School in Rome, is op zoek naar een gemotiveerde part time leerkracht basisonderwijs met een onderwijsbevoegdheid voor het PO voor de zaterdagochtend (3 uur), van september 2014 tot en met juni 2015. Financiële ondersteuning voor huisvesting is niet mogelijk. Sollicitaties tot 15 juli.
mail: Dianne di Benedetto
tel.: 349 1199937

OPPAS GEZOCHT V.A. SEPT. 2014 VOOR HET HELE SCHOOLJAAR

10/062014
Nederlandse-Italiaans gezin in Frascati (bereikbaar met de trein vanuit Termini) met twee dochters van 9 en 12 zoekt een oppas die, tijdens schooldagen, de kinderen na school opvangt (eventueel van school haalt), en daarna hun eventueel naar de diverse activiteiten (sport, pianoles, enz.) brengt. Het gaat om iedere middag tussen 14:00 en 18:00 uur.
mail: Annalisa Martini
tel.: 328 1536703

LIEVE OPPAS VOOR DRIE KINDEREN GEZOCHT

21/05/2014
Voor de periode van half juni tot half juli 2014 zoeken we een lieve oppas m/v voor onze kinderen. We hebben drie kinderen, en jongen van 12, en meisje van 10 en een jongen van 7. Het gaat om drie tot vijf ochtenden per week tot ongeveer 15.00 uur. We wonen in Rome, zone Mausoleo di Cecilia Metella.
mail: Robin Arends
tel.: 333 2044421
tel.: 06 4882893
spacer spacer spacer spacer spacer

HBO PEDAGOGE ZOEKT OPPASADRES VOOR 'S OCHTENDS

25/07/2014
Mijn naam is Rinske, 27 jaar oud, HBO pedagoog en ik geef les op de Nederlandse school 't Kofschip. Hier werk ik parttime. Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik in de ochtenden kan oppassen (ma - vrij).
mail: Rinske Hernaamt
tel.: 366 2037874

ERVAREN OPPAS ZOEKT WERK PER 1 SEPTEMBER

20/06/2014
Ervaren oppas, onderwijzeres basisonderwijs, zoekt per 1 september werk als oppas. Ruime werkervaring, zowel in Ndl als in Rome. Spreek vloeiend Italiaans en moderne talen. Zou het leuk vinden, al spelend Uw kinderen Nederlands te leren. Ben woonachtig in Ostia,maar Rome is geen probleem, mits goed bereikbaar met metro B.
mail: Lucky Geenen
tel.: 340 8932002

ERVAREN PEDAGOGE EN OPPAS ZOEKT WERK

08/05/2014
Op dit moment werk ik met veel plezier als au-pair in Rome. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd voor mijn Pedagogiek-opleiding, waar ik 4 jaar stage-ervaringen met kinderen heb opgedaan. Ook heb ik 8 jaar oppaservaring bij verschillende oppasgezinnen. Bent of kent u iemand die een oppas nodig heeft dan hoor ik het graag!
mail: Charlotte de Boer
tel.: 320 9013278
spacer spacer spacer spacer spacer

STAGEPLAATSEN BIJ IFAD

permanent
The IFAD Internship Programme is meant for recent university graduates or students who specialise in fields of work relevant to IFAD’s mandate. Interns are fully involved in the work programme of the Division that has selected them to carry out assignments relevant to their studies under the supervision of an IFAD staff member.
info: IFAD internships

STAGE LOPEN BIJ ANDIAMO!

permanent
ANDIAMO! bestaat uit een informeel internationaal team van collega's die met veel passie en creativiteit werken in de meeting en incentive branche waarbij kwaliteit voorop staat. Ook open sollicitaties zijn welkom.
info: stages

STAGEPLAATSEN BIJ IDLO

permanent
IDLO is an intergovernmental organization that promotes legal, regulatory and institutional reform to advance economic and social development in transitional and developing countries. In our Roman office are several possibilities for internships.
info: Internships

STAGES BIJ DE BIBLIOTHEEK VAN HET KNIR

permanent
De bibliotheek van het KNIR biedt aan studenten in de geesteswetenschappen de mogelijkheid om door middel van een stage kennis te maken met het werk van een gespecialiseerde researchbibliotheek.
sollicitaties: KNIR

sTAGEPLAATSEN BIJ DE nEDERLANDSE AMBASSADE

permanent
De Beleidsafdeling van de Nederlandse Ambassade selecteert twee maal per jaar drie stagiairs voor een periode van vijf tot zes maanden (februari – juli en september – januari).
info: Ambassade