Informatie- en benefietavond Salviamo la Barcaccia

De Vereniging “Salviamo La Barcaccia” organiseert samen met het Koninklijk Nederlands Instituut te Rome (KNIR) op dinsdag 5 mei a.s. in het KNIR, Via Omero 10/12 in Rome, een Informatie-Benefietavond met buffetdiner. Minimum donatie: Euro 35.

Het doel van de avond is het informeren van de Nederlandse Gemeenschap van Rome over de schade, die op 19 februari jl. door Nederlandse hooligans is aangericht aan de Barcacciafontein; de inzamelingsacties, die als gevolg hiervan door Nederlanders zijn gestart; en de mogelijke bestemmingen van de ingezamelde fondsen.

Voor de Gemeente Rome zal onder andere Giovanna Marinelli, Wethouder van Culturele Zaken en Toerisme, deelnemen.

De avond zal worden opgeluisterd door een optreden van de Nederlandse jazz zangeres Edith Alberts en de Italiaanse jazz zangeres Emy Persiani.

Opgeven bij salviamolabarcaccia@gmail.com (vanwege de catering).

Hans Smits, President van de Janssen De Jong groep, die gratis een fontein voor de stad Rome  zal restaureren, zal ook deelnemen.

Gedurende de avond zal er een loterij voor een design Van Moof fiets worden gehouden.

Gezien de zware delegatie van de stad Rome, die aanwezig zal zijn, zou het fijn zijn als de Nederlandse gemeenschap van Rome in grote getale vertegenwoordigd is.

Op deze manier kunnen om wij bovendien onze solidariteit te tonen en een andere kant van de Nederlandse maatschappij laten zien.

Deze avond is ook toegankelijk voor Italianen!

Meer informatie

Wanneer: dinsdag 5 mei 2015 om 19:00 uur

Waar: KNIR
Via Omero 10/12
Rome

< terug