Bouazza signeert in Rome

De Nederlands-Marokkaanse schrijver Hafid Bouazza signeert op donderdag 7 december zijn onlangs bij uitgeverij Carbonio verschenen I piedi di Abdullah, tijdens de boekenbeurs Più Libri Più Liberi, die van 6 tot 10 december in La Nuvola van architect Fucsas in EUR plaatsvindt.

Hafid Bouazza debuteerde in 1996 met De voeten van Abdullah, nu dus in het Italiaans vertaald door Claudia Di Palermo en Valentina Freschi.

I pIedi di AbdullahIn De voeten van Abdullah roept een verteller via herinneringen zijn kindertijd op in een Marokkaans dorpje met zijn sprookjes-achtige wonderen en fantastische seksuele belevenissen in een strenge gemeenschap. En van de demonen van het dorp komt hij terecht bij 'de sirenen van het Avondland'.

Speciale groepskorting voor Nederlanders in Rome

Nederlandse en Vlaamse groepen kunnen een kortingscode voor een gratis toegangsbiljet t.w.v. €10,00 aanvragen bij info@carbonioeditore.it: 1 gratis ticket per groep van 4 personen, 2 gratis tickets voor groepen van meer dan 4 personen.

Vanaf 17:30 bent u dan welkom in de Sala Elettra in congrescentrum La Nuvola, waar Nederlanders en Vlamingen I piedi di Abdullah met een speciale korting van 40% kunnen aanschaffen, persoonlijk gesigneerd door Bouazza!

 

 

Wanneer: donderdag 7 december 2017 om 17:30 uur

Waar: Boekenbeurs voor de kleine uitgeverij Più Libri Più Liberi
Roma Convention Center - La Nuvola
Sala Elettra
Viale Asia, 40
Rome

< terug