Nieuwsbrief n. 6, juni 2019

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Leerkrachten Primair en Voortgezet Onderwijs gezocht
't Kofschip

De Nederlandse School 't Kofschip zoekt nog gemotiveerde leerkrachten, één voor het Primair Onderwijs en één voor het Voortgezet Onderwijs, voor 3 uur les op zaterdagochtend op Via M. Malpighi, 14 (metro B, Policlinico) en/of 2 uur op woensdagmiddag op St. George's School op de Via Cassia.

Borrel in juni weer in Bar Trentatrè
Borrel

De Borrel van vrijdag 7 juni gaat gewoon door, ook al loopt gangmaakster Suzanne Gits dan 'op alle dagen'... Vanaf 19:30 uur in Bar Trentatrè in Testaccio. Entree: € 9,00, incl. een consumptie & uitgebreid buffet, betalen aan de bar. Opgeven op Facebook, of bij borreleninrome@gmail.com.

Eindfeest Nederlandse school met Alex de Wolf
Alex de Wolf

Spetterende afsluiting van het schooljaar van de Nederlandse School 't Kofschip op zaterdag 8 juni van de kinderen met Alex de Wolf, schilder en illustrator van kinderboeken. Tevens informatie-ochtend voor de ouders en inhuldiging van ambassadeur Joost Flamand als erevoorzitter.

Boekvoorstelling van 'De Godslastering'
Stefaan Werkbrouck

Maandag 10 juni komt de Vlaamse misdaadauteur Stefaan Werbrouck zijn roman De Godslastering, die zich in Rome afspeelt, voorstellen op de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Italië, ingeleid door de Vlaamse Vertegenwoordiger in Rome, Geert de Proost. RSVP.

Juni praatcafé met Joost Flamand
Joost Flamand

Op het Praatcafé van donderdag 20 juni komt Joost Flamand, onlangs aangetreden ambassadeur en tot voor kort Plaatsvervangend Directeur-Generaal Europese Samenwerking, spreken over "Europa: Nieuwe Coalities, Nieuwe Leiders, Nieuwe Politiek?". Allen welkom, gratis toegang.

Open Garden Day KNIR
Arnold Witte

Op vrijdag 21 juni stelt het KNIR zijn in de jaren '30 in Renaissance-stijl aangelegde tuinen, normalerwijs gesloten, open voor het publiek. Met een inleiding door het hoofd Kunstgeschiedenis van het KNIR, Arnold Witte, gevolgd door een rondleiding. RSVP.

Inschrijven voor volgend schooljaar voor Nederlandse en Vlaamse kinderen
't Kofschip

Kies voor de beste toekomst voor je kind en schrijf hem of haar in op de Nederlandse School in Rome voor het schooljaar 2019-2020. Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs op 3 locaties in Rome, met kwaliteitsgarantie: 't Kofschip is onlangs weer goedgekeurd door de Onderwijsinspectie!

Goed doel voor je belastinggeld: geef je 5 per mille aan Chernobyl-weeskinderen
Weeskind

De Associazione Piccoli Passi onlus, van o.a. vrijwilligster Anneke van der Ploeg, bekommert zich sinds 2000 om het lot van Chernobyl-weeskinderen in Wit Rusland: vul hun codice fiscale 95027490580 op je belastingformulier in en je zit weer gebeiteld met je geweten.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.