Nieuwsbrief n. 7 van 12 juli 2017

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Inhuldiging Fontana dei Giardini
Fontana dei Giardini voor en na

Op vrijdag 14 juli om 11:00 uur wordt de gerestaureerde Fontana dei Giardini ingehuldigd, die in 2015 tijdens een storm zwaar beschadigd werd. De door een Nederlands bedrijf verrichte restauratie werd door Salviamo la Barcaccia georganiseerd. Gevolgd door een receptie in Tree Bar - RSVP.

Opvoering Coriolanus in Satricum
Marijke Gnade

Vrijdag 14 juli om 21 uur: feestelijke her-opvoering van Shakepeares drama "Coriolanus", dat in 2016 het hoogtepunt vormde in de viering van 40 jaar Nederlandse opgravingen in Satricum, die onder leiding staan van Prof. Marijke Gnade, archeologe van de Universiteit van Amsterdam.

Stage Nederlandse School - Rome
Nederlandse School 't Kofschip

De Nederlandse School in Rome is voor aankomend schooljaar op zoek naar een stagiair(e) met een onderwijskundige en/of pedagogische achtergrond die op zaterdagochtend van 9.30u-12.30u ondersteuning kan bieden in groep 3. Interesse? Schrijf naar school@nederlandersinrome.net.

Nieuwe locatie voor de Nederlandse School
Ingang Zwitserse School Rome

De Nederlandse School in Rome start het nieuwe schooljaar op 16 september in een nieuwe zaterdagochtendlocatie: de Scuola Svizzera a Roma, op Via Marcello Malpighi 14, 10 minuten van Metrohalte Policlinico. Kinderen inschrijven kan nog met het online inschrijfformulier.

Verlies Nederlanderschap - of niet?
NL paspoort

De Nederlandse Rijksoverheid is eindelijk een campagne gestart om Nederlanders te informeren en te waarschuwen over het verlies van het Nederlanderschap. Er moet een einde komen aan het onbewust verlies van het Nederlanderschap! Kijk ook op https://eelcokeij.com/.

Zomer in Rome: ArtCity Rome 2017
Artcity17

Het Polo Museale del Lazio organiseert deze zomer tot 15 september in Rome & Lazio Artcity Summer 2017: meer dan 100 evenementen om de bewoners van Rome die thuisblijven ook in hun thuisstad te verwennen. De volgende nieuwsbrief komt eind augustus weer uit. Tot dan!

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?