Nieuwsbrief n. 6 van 1 juni 2018

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Vanavond borrelen in Rome in Trastevere

Suzanne en Romy houden de vierde Borrel in Rome van vanavond 1 juni op alweer een nieuwe locatie: Lounge bar Percorsi, op een zijstraat aan het begin van Viale Trastevere. Iedere eerste vrijdag van de maand borrelen op zijn Italiaans met de Nederlandse gezelligheid.

Slotfeest 't Kofschip met theater

De Nederlandse School viert op zaterdag 9 juni haar 35jarig bestaan met een groot feest: samen met de Belgische theatergroep Theater van A tot Z verzorgen alle kinderen een optreden dat ze 's ochtends hebben voorbereid. Iedereen welkom, gratis toegang, wel RSVP.

Vierde internationale cultuurmaand op het KNIR
KNIR

Vanwege de IV Mese della Cultura Internazionale biedt het KNIR een aantal interessante activiteiten: o.a. een boekpresentatie I Frisoni e Roma (12 juni), Lectio Magistralis over de NL Canon met Frits van Oostrom (15 juni), een Shakespeare concert (21 juni), en de Open Garden (22 juni).

Sommerfest Zwitserse School viert 'Nederland'
SSR

Op vrijdag 15 juni op het Sommerfest van de Zwitserse School is het themaland dit jaar 'Nederland'. Met o.a. spelletjes, live muziek, Nederlandse liedjes & lekkernijen en aandacht voor de Nederlandse taal en cultuur: een Nederlandse les aan het publiek! Toegang vrij, iedereen welkom.

Praatcafé met VN ombudsman Gabrielle Kluck
Gabrielle Kluck

Op het Praatcafé van 21 juni - het laatste voor de zomerpauze - vertelt Gabrielle Kluck, directeur van de Ombudsman & Mediation Services binnen het Wereld Voedsel Programma, over de uitdagingen in haar werk: "Ombudsman bij de Verenigde Naties”. Toegang gratis, allen welkom.

Vakbond in oprichting voor Nederlanders buiten Nederland
Eelco Keij

Eelco Keij, actievoerder voor de ca. 1 miljoen Nederlanders in het buitenland, gaat een politiek neutrale belangenorganisatie oprichten, de Stichting Nederlanders Buiten Nederland. Hij krijgt graag reacties op zijn voorstel aan de regering, voor eind juni.

Privacy en NederlandersinRome.net
GDPR

Benieuwd naar wat Nederlanders in Rome met uw gegevens doet? Bijna niets, maar wie het toch wil weten kan onze privacy statement bekijken. Wat betreft deze Nieuwsbrief: emailadressen worden nooit aan derden verstrekt, en worden alleen gebruikt voor het versturen van deze Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.