Nieuwsbrief n. 7 van 5 juli 2018

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Vacature leerkracht Voortgezet Onderwijs
juf

De Nederlandse School in Rome 't Kofschip zoekt een gemotiveerde leerkracht voor het Voortgezet Onderwijs, van september 2018 tot en met juni 2019, op twee locaties: 3 uur op zaterdagochtend op Via M. Malpighi en/of 2 uur op woensdagmiddag op de Via Cassia.

3D2B is hiring! (advertorial)
3D2B

3D2B is hiring! Seeking native Dutch, US/UK English, German, Turkish and Arabic speakers. Be part of our international team while enjoying competitive wages. Dynamic international work environment! Apply using the careers section in our website.

Vijfde Borrel in Rome
Caffe Peru

Vrijdag 6 juli vanaf 19:00 uur organiseren Romy en Suzanne hun vijfde Rome-borrel, deze keer in Caffè Perù, Via di Monserrato, 46 vlakbij Campo de’ Fiori. Entree: €8,00 (incl. een consumptie & buffet), betalen aan de bar. Opgeven op facebook: Borrelen in Rome.

Nieuw schooljaar: terug naar de Nederlandse School in Rome
School les

Op 15 september om 9:30 uur  wordt het nieuwe schooljaar feestelijk geopend op de Nederlandse School. Het programma is nog in voorbereiding, thema: Nederlandse kunstenaars. Iedereen welkom, ook belangstellenden. Inschrijven voor het schooljaar 2018 - 2019 kan nog, hier.

Estate Romana 2018 door heel Rome tot 30 september
Estate Romana 2018

Ook deze zomer kunnen de thuisblijvers genieten van een van de 120 events van deze 41ste Estate Romana 2018, die al vanaf 1977 elke zomer door de gemeente Rome in het centrum en de buitenwijken wordt georganiseerd. Films, theater, wandelingen, concerten, festivals, literatuur....

Prettige zomervakantie!
Vakantie 2018

Niet alleen de Italianen, ook de Vlamingen en Nederlanders in Rome doen het in de zomer wat rustiger aan. De volgende nieuwsbrief komt begin september uit. De behandeling van mails en aanvragen kan iets langer duren. Veel plezier voor alle vakantiegangers en thuisblijvers - riposatevi!

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.