Nieuwsbrief n. 8 van 1 september 2017

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
MiniBieb weer open
MiniBieb

Op woensdag 6 september opent de MiniBieb - hopelijk - weer in de bibliotheekzaal op de eerste verdieping van het KNIR, indien de zaal beschikbaar is: vraag even na bij epauline@libero.it. De Minibieb, met ca. 250 prachtige NL boeken, is (bijna) elke woensdag van 10 tot 12:30 uur open.

Feestelijke opening van het nieuwe schooljaar met Info- en Cultuurdag
Ingang Zwitserse School Rome

Op zaterdag 16 september wordt de eerste schooldag  van de Nederlandse School in Rome feestelijk geopend op de Zwitserse School in Rome, met o.a. ambassadeur Joep Wijnands. Geïnteresseerden kunnen de lokalen en het gebouw bekijken. Iedereen welkom!

Porte Aperte KNIR
Tuin KNIR

Op donderdag 28 september stelt het KNIR, t.g.v. de inhuldiging van het academisch jaar, zijn elegante pas gerenoveerde gebouw met prachtige tuinen open voor het publiek. Met filmvertoningen van Mieke Bal en Marijke van Warmerdam, gevolgd door verversingen in de directeurswoning. RSVP.

Cursus Nederlands voor Italianen weer van start
Eduard Star Busmann

In oktober start de tweede editie van de cursus Nederlands voor Italianen van de Nederlandse School in Rome, dit jaar met een beginners- en een gevorderdengroep. De lessen worden òm de zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur gegeven door Eduard Star Busmann. Meer hier.

Zondag 8 oktober: Millecolori internationaal kindervoetbaltoernooi
Millecolori

Aan de zevende editie van Millecolori in het Stadio della Farnesina (naast het beroemde Stadio dei Marmi) doet weer een team van Nederlandse meisjes en jongens tussen 5 en 9 jaar mee, je kunt je nog opgeven bij Joost van Bemmelen - hij zoekt ook assistentie, wie wil hem helpen?

Pannenkoekenmiddag van de Nederlandse Vereniging
Pannenkoeken

Zaterdag 14 oktober: jaarlijkse Pannenkoekenmiddag van de Nederlands-Italiaanse Vereniging te Rome op de ezeltjesboerderij La Fattoria di Chiara e Arianna Onlus, met 2 uur spelletjes en activiteiten met ezeltjes. Opgeven vóór 9 oktober bij nivac.rome@gmail.com.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?