Nieuwsbrief n. 2 van 1 februari 2018

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Vrijdag 9 februari: Conferenza 'Crescere con più lingue, ecco il futuro!'
Istituto Italiano di Studi Germanici

De Nederlandse School 't Kofschip in Rome viert zijn 35jarig bestaan met een conferentie over meertalige kinderen door de schrijfster en taalkundige Marinella Orioni, op het Istituto Italiano di Studi Germanici. Voertaal Italiaans, toegang vrij, allen welkom! Pdf italiano della conferenza.

Workshop 'Meertalig opgroeien, dat is de toekomst!'
Marinella Orioni

Op zaterdagmiddag 10 februari kunnen ouders en andere belangstellenden meedoen aan een workshop over meertalig opgroeien, op de Zwitserse School, door de schrijfster en taalkundige Marinella Orioni. Kinderopvang mogelijk op aanvraag. Voertaal Nederlands, toegang vrij.

Praatcafé 15 februari met Angelo van Schaik
Angelo van Schaik

Deze maand in het Praatcafé te Rome: Angelo van Schaik, al 15 jaar journalist in Italië, geeft zijn visie op wat het land te wachten staat na de parlementsverkiezingen van 4 maart: “De Italiaanse verkiezingen in maart. En dan?”. Toegang vrij, kroeg na, allen welkom.

Stemmen voor referendum van 21 maart
stemmen

Tot 7 februari kunnen Nederlanders in het buitenland zich registreren op de website Stemmen vanuit  het buitenland om deel te nemen aan het raadgevend referendum van 21 maart over de WIV (sleepnetwet). Deze registratie geldt dan ook voor de toekomst. Kijk ook op Eelco Keij's site.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?