Nieuwsbrief n. 4 van 5 april 2018

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Borrelen in Rome
Borrelen in Rome

Op vrijdag 6 april kun je meedoen aan de tweede Borrel in Rome, weer in de Bar del Fico, maar nu wegens groot succes in een privé zaaltje. Borrelen in Rome: iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 19:00 uur borrelen op zijn Italiaans met de Nederlandse gezelligheid.

Praatcafé met Ewout Kieckens over Vrouwen van Italië
Ewout Kieckens

Op het maandelijks Praatcafé van donderdag 19 april toetst Ewout Kieckens zijn bevindingen met de Italiaanse vrouw, waarover hij een boek schreef, aan die van de aanwezige ervaringsdeskundigen en het kritisch oordeel van andere vrouwen op het Praatcafé.

Koningsdag vrijmarkt bij de Friezenkerk
Vrijmarkt

Op het kerkplein van de Friezenkerk is er dit jaar voor de eerste keer een  Koningsdagvrijmarkt: op zaterdag 28 april van 10:30 tot 15:00 uur. Met activiteiten, rondleidingen, eten en drinken. Deelname gratis voor kinderen, graag een vrijwillige bijdrage van de grote mensen.

Start peutergroep op de Nederlandse School
Peuters

Vanaf september 2018 wil de Nederlandse School een peutergroep starten voor drie- en vierjarigen die al zindelijk zijn, op zaterdagochtend in de Zwitserse School. U kunt uw interesse nu al kenbaar maken bij de coördinator Dianne Di Benedetto: school@nederlandersinrome.net.

Save the date: Oranje fietsfeest BiciRoma
Bici Roma

Van vrijdag 4 t/m zondag 6 mei  wordt voor de 14e keer het jaarlijkse fietsevenement BiciRoma op Piazza del Popolo georganiseerd, ter promotie van de duurzame mobiliteit in Rome, en m.m.v. van onze ambassade ter promotie van Nederland als duurzaam en innovatief fietsland.

Stages beschikbaar bij Ambassade Rome en Consulaat Milaan
rijksoverheid

Voor studenten in de laatste fase van hun studie aan een NL of IT universiteit of hogere onderwijsinstelling bieden de Beleids-afdelingen van de Nederlandse Ambassade te Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan verschillende stageplaatsen. Sluitingsdatum 18 mei 2018.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net
leven - wonen - werken in Rome


Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?