Wij zoeken woning in centrum Rome voor 4 mnd in voorjaar

Theo Doreleijers op 16-12-2018:

Beste Nederlanders in Rome.

Wij zijn een gepensioneerd stel (oud-hoogleraar en violiste) dat via huizenruil of anderszins voor 4 mnd een woning willen vinden in Rome. Wij wonen hartje Amsterdam in prachtig oud grachtenpandje met ruime moderne aanbouw (woon/eetkamer en keuken) en tuin. 5 minuten lopen van CS.

Wij willen in Rome 'afkicken' van 45 jaar hard werken, door: ons best wel aardige Italiaans echt goed leren spreken, de stad goed leren kennen na veel korte vakanties en regelmatig concerteren, deel te nemen aan het leven in Rome: musiceren, koorzang, gitaarles nemen, evt. les geven etc. En tussendoor uitstapjes naar omstreken en naar Le Marche waar we vakantiehuisje hebben.

We zoeken rustig gemeubileerd appartement in centrum (mag drukke buurt zijn als de slaapkamer maar rustig is), met één logeerkamer (met eigen badkamer), met wifi, koelkast, evt. airco, lift als hoger dan 3e verdieping, mag max. 2500€ huur kosten.

Kent u iemand die zijn/haar appartement wil/kan verhuren dan wel iemand die iemand weet die dat wil; of kunt een agenzia aanbevelen die ons kan helpen. (Voor ons huis in Amsterdam hebben we ook een makelaar ingeschakeld). Via huizenruil.com is het niet gelukt: alleen maar interesses voor 1 of 2 weken etc.

We denken aan 1 mrt-1 juli, maar is onderhandelbaar qua duur en qua ingangsdatum.

Heel graag uw hulp! Alle andere nuttige tips zijn welkom! Mijn mailadres is theo.dore@planet.nl

Dank bij voorbaat!
Theo en Janneke Doreleijers

E-mail: theo.dore@planet.nl
Telefoon: +31 6511 84456

< terug naar overzicht

wonen-vraag