Docenten schooljaar 2018 - 2019

Docenten

De juffen van de Nederlandse School 't Kofschip in mei 2017, boven v.l.n.r.: Dianne, Wilma, Kelly, Rinske, onder: Saskia (l) en Marije. Wilma wordt in september 2018 opgevolgd door Johanna (hieronder). Marije wordt tot december vervangen door Tessa, en in januari 2019 opgevolgd door Hilde (hieronder).

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

Dianne Di BenedettoTot 2007 had ik in Nederland een fantastische baan als volledig bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2008 ben ik teruggekeerd in het onderwijs als leerkracht bij 't Kofschip. In 2014 kreeg ik de kans om als nieuwe coördinator aan te treden. Mijn hart ligt in het onderwijs en bij de kinderen en ik ben dan ook met veel enthousiasme deze uitdaging aangegaan!

Contact opnemen met Dianne.

Rinske Hernaamt

Rinske HernaamtNa mijn afstuderen als docent pedagogiek ben ik in 2011 naar Rome gekomen. Sinds 2012 geef ik met veel plezier zowel op vrijdagmiddag als zaterdagochtend les op 't Kofschip. Gedurende week geef ik les op een Italiaans-Engelse kleuterschool.

Saskia Tersteeg

Saskia TersteegVanaf 2014 geef ik les aan 't Kofschip, waar mijn 2 tieners in het verleden al met veel plezier schoolgingen. Ik ben afgestudeerd in Buitenlandse Talen- en Letterkunde, en geef Nederlandse en Engelse les. In 2013 is mijn roman Regina Basilia uitgekomen.

Kelly Merk

Kelly MerkHet werken met kinderen ligt in mijn hart: ze verder helpen in hun ontwikkeling en hierin zichzelf kunnen zijn. Na 8 mooie en leerzame jaren als bevoegd onderwijzeres op een Nederlandse school, kwam in 2016 ’t Kofschip op mijn pad. Wat een kans!

Marianna Fumagalli (assistente)

Marianna FumagalliIk kom uit Bergamo, vanaf 2014 woon ik in Rome. Nederlands heb ik geleerd tijdens 'n uitwisselingsprogramma in België in 1999. Ik ben gekwalificeerd leraar Italiaans voor anderstaligen en inter-culturele trainer, vertaler en tolk, en ik werk graag met kinderen!

Johanna Euwe-Beaufort

Johanna Euwe BeaufortNa bijna 25 jaar docente Klassieke Talen in Amsterdam en 9 jaar als docente Latijn, Filosofie en Nederlands aan anderstaligen op de Europese School in Brussel te zijn geweest, ben ik blij dat ik dat laatste weer mag oppakken als leerkracht op 't Kofschip.

Hilde van Doren

Hilde van DorenIk ben afkomstig uit België. Ik woonde 4 jaar in New York en 6 jaar in Londen, waar ik telkens Nederlandse les gaf aan kinderen en volwassenen. Ik ben dus maar al te blij om in januari 2019 bij ‘t Kofschip aan de slag te kunnen.

Mieke de Goey (invaljuf)

Mieke de GoeyIk ben vanaf de oprichting van het Nederlands onderwijs in Rome actief geweest als gediplomeerde leerkracht basisonderwijs. Na 32 jaar ben ik in 2013 met "pensioen" gegaan en werk nu nog graag als invalster, alhoewel mijn taak als oma voorrang heeft!

Tessa Vrijmoed (invaljuf)

Tessa VrijmoedSinds 2009 ben ik leerkracht bij 't Kofschip, vanaf september 2016 als invaljuf. Ik ben eerstegraads docent Grieks en Latijn en auteur van Laat je krekels maar krieken - Het Colosseum Voorbij (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina.