Docenten

Docenten

De juffen van de Nederlandse School 't Kofschip, boven v.l.n.r.: Dianne Di Benedetto, Wilma Prot, Kelly Merk, Rinske Hernaamt, onder v.l.n.r.: Saskia Tersteeg en Marije van der Vorm.

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

Dianne Di BenedettoTot 2007 had ik in Nederland een fantastische baan als volledig bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2008 ben ik teruggekeerd in het onderwijs als leerkracht bij 't Kofschip. In 2014 kreeg ik de kans om als nieuwe coördinator aan te treden. Mijn hart ligt in het onderwijs en bij de kinderen en ik ben dan ook met veel enthousiasme deze uitdaging aangegaan!

Contact opnemen met Dianne.

Wilma Prot

Wilma ProtVolledig bevoegd leerkracht 2e graad voor het voortgezet onderwijs. Naar Italië gekomen in 2011 en gelijk aan de slag bij 't Kofschip. Daarnaast run ik samen met mijn man een Bed & Breakfast in 't prachtige stadje Montefiascone: romewekomen.nl.

Rinske Hernaamt

Rinske HernaamtNa mijn afstuderen als docent pedagogiek ben ik in 2011 naar Rome gekomen. Sinds 2012 geef ik met veel plezier zowel op vrijdagmiddag als zaterdagochtend les op 't Kofschip. Gedurende week geef ik les op een Italiaans-Engelse kleuterschool.

Saskia Tersteeg

Saskia TersteegVanaf 2014 geef ik les aan 't Kofschip, waar mijn 2 tieners in het verleden al met veel plezier schoolgingen. Ik ben afgestudeerd in Buitenlandse Talen- en Letterkunde, en geef Nederlandse en Engelse les. In 2013 is mijn roman Regina Basilia uitgekomen.

Marije van der Vorm

Marije van der VormBegin 2011 ben ik als Amsterdamse studente klassieke talen en Italiaanse letterkunde op uitwisselingsprogramma naar Rome gekomen; na mijn afstuderen ben ik in 2014 als docente bij ’t Kofschip komen werken. Ik geef ook rondleidingen door Rome.

Kelly Merk

Kelly MerkHet werken met kinderen ligt in mijn hart: ze verder helpen in hun ontwikkeling en hierin zichzelf kunnen zijn. Na 8 mooie en leerzame jaren als bevoegd onderwijzeres op een Nederlandse school, kwam in 2016 ’t Kofschip op mijn pad. Wat een kans!

Marianna Fumagalli (stagiaire)

Marianna FumagalliIk kom uit Bergamo, en woon nu al 3 jaar in Rome. Nederlands heb ik geleerd tijdens 'n uitwisselingsprogramma in België in 1999. Ik ben gekwalificeerd leraar Italiaans voor anderstaligen en inter-culturele trainer, vertaler en tolk, en ik werk graag met kinderen!

Thara Pols (invaljuf)

Sinds 2013 woon ik in Rome, een geweldige stad, en na 3 jaar heen en weer vliegen tussen mijn opleiding in Nederland en mijn vriend in Rome, heb ik onlangs het PABO diploma gehaald - en vanaf september 2016 ben ik aan de slag als juf bij 't Kofschip!

Mieke de Goey (invaljuf)

Mieke de GoeyIk ben vanaf de oprichting van het Nederlands onderwijs in Rome actief geweest als gediplomeerde leerkracht basisonderwijs. Na 32 jaar ben ik in 2013 met "pensioen" gegaan en werk nu nog graag als invalster alhoewel mijn taak als oma voorrang heeft!

Tessa Vrijmoed (invaljuf)

Tessa VrijmoedSinds 2009 ben ik leerkracht bij 't Kofschip, vanaf september 2016 als invaljuf. Ik ben eerstegraads docent Grieks en Latijn en auteur van Laat je krekels maar krieken - Het Colosseum Voorbij (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina.